Koken is mijn passie.
Op mijn 6 jaar ben ik begonnen met het bakken van eitjes ...
Toen ik 9 jaar was maakte ik, alleen, mijn eerste menuutje.
En de passie was geboren!
Toen ik 12 jaar werd, koos ik er voor
om een opleiding te volgen bij PIVA te
Antwerpen. Na 6 leerrijke jaren kon ik
beginnen als sous-chef bij restaurant
'den Uyl' te Deurne.
Maar na enkele jaren kriebelde het om
zelf iets te beginnen.
Het werd een taverne te Merksem.
Bijna 15 jaar en twee kinderen verder
kreeg ik de kans om les te geven op het
CVO Vitant campus PIVA.
Dit is nog steeds mijn hoofdberoep,
maar het bleef kriebelen om terug 'mijn ding' te kunnen doen ...
Zo ontstond 'Catering Kitty' !
Eigenlijk alles wat met eten te maken heeft. Of het nu om hapjes gaat, een familiefeest of een lekkere barbecue .... ik maak het.
Of liever enkel een lekker dessertenbuffet ... dat kan natuurlijk ook.
Mijn motto ... u vraagt ... ik maak het!
Vragen? Ideetjes? Wil je meer weten?
Stuur ons een mailtje en dan nemen we verder contact met je op.
Hopelijk tot snel!
Kitty en Dirk
Dirk De Grave is een bakker in hart en nieren.
Hij begon op zijn 14 jaar in het weekend te werken bij een bakker terwijl hij de opleiding brood- en banketbakkerij volgde bij PIVA te Antwerpen.
Hij heeft meer dan 20 jaar bij bakkerij 'Van Brempt' te Burcht gewerkt.
Het kriebelde om zijn passie en kunde door te geven. Zo behaalde hij zijn diploma SLO
(lerarenopleiding).
Hij gaf in verschillende
bakkerijscholen les en geeft nu ook op CVO Vitant campus PIVA volwassenenonderwijs.
Ook bij hem kriebelde het om iets zelfstandig te doen en zijn passie op een leuke en creatieve manier te delen.
Waarom dan niet samen iets doen wat je graag doet?
Zo ontstond het idee van "Bake & Cook".
Langestraat 56
9150 Kruibeke
bake.cook@telenet.be
+32 496 24 57 97
Copyright @ All Rights Reserved
Door het coronavirus kunnen we momenteel geen workshops aanbieden.
Hou onze facebook pagina's in het oog voor het meest recente nieuws.
Wil je up-to-date blijven wat we doen?
Like en volg ons dan op facebook.