Workshops

Workshops

Onze workshops worden gegeven voor minimum 6 deelnemers. Indien er minder zijn gaat de workshop niet door. Je kan dan een te-goed-bon of terugbetaling krijgen.


In de prijs van de workshop is alles inbegrepen; materiaal, grondstoffen, schort in bruikleen, drinken ... .

Het enige wat je moet meebrengen is een goed humeur en de 'goesting' om te bakken of koken!


Wil jij een workshop bijwonen? Mail dan even naar info@bake-cook.be voor verdere informatie.

Ook een berichtje via Messenger kan.

Je inschrijving is pas definitief na bevestiging en betaling.


Komende workshops


24 november van 11u tot ±15u: Choukes, soesjes, éclairs ... zoet & hartig 

Soesjes, éclairs, tijgersoezen, …

Zowel met een zoete als een hartige vulling.

We maken verschillende producten op basis van soezenbeslag.

Niet enkel het gewoon klassieke “zwaantje” of éclair, maar

ook nét een beetje anders.

Inbegrepen: alle grondstoffen en gebruik van het materiaal,

short (te leen), lichte lunch en drank

Kostprijs: € 50 incl.21% btw


1 december van 14u tot ±17u: Speculaas 

Met sinterklaas in aantocht is het eens zo leuk om je eigen speculaas te maken.

We maken verschillende soorten speculaas; zowel een figuur als koekjes als gevulde

speculaas.

Laat de Sint dan maar komen.

Inbegrepen: alle grondstoffen en gebruik van het materiaal, short (te leen) en drank

Kostprijs: € 35 incl.21% btw


14 december van14u tot ±18u: Feestelijke hapjes 

15 december van 11u tot ±15u: Feestelijke hapjes 

Met de feestdagen in het vooruitzicht gaan we een aantal hapjes maken die je gerust op voorhand kan klaarzetten. Zowel met vis, vlees als vegetarische komen aanbod.

De koude hapjes eet je op en de warme kan je meenemen om in te vriezen of later op te eten.

Inbegrepen: alle grondstoffen en gebruik van het materiaal, short (te leen), drank en glaasje cava.

Kostprijs: € 50 incl.21% btw


21 december van 14u tot ±18u: Kerstgebak 

22 december van 13u tot ±17u: Kerstgebak 

Bij de kerstdagen hoort een lekkere kerststronk.

Dit jaar maken we een 2.0 versie van degene van vorig jaar. Biscuit in twee kleuren, chocolade- of fruitvulling, een krokantje en zelfgemaakte figuurtjes om het geheel mooi af te werken.

Je kan je kerststronk gerust bewaren tot Kerstavond en/of Kerstdag.

Inbegrepen: alle grondstoffen en gebruik van het materiaal, short (te leen), drank en glaasje cava.

Kostprijs: € 50 incl.21% btw

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved

Nieuws & workshops

Ons atelier is eindelijk klaar! De eerste workshops staan online. Wees welkom in ons atelier te Kruibeke, Langestraat 56.

Hou onze facebook pagina's in het oog voor het meest recente nieuws.





Contact

         Langestraat 56,

         9150 Kruibeke

 

         info@cateringkitty.be

         info@bake-cook.be

 

         +32496 24  57 97